Καλή η Πράσινη Ανάπτυξη, καλύτερη η Πράσινη Αντίσταση. Ελέγχουμε τη διάθεση κάθε Εξουσίας να καταλήγει στην αλαζονεία! Είμαστε απέναντι στους γιάπηδες, "νεοπασόκους", χλιδάτους πολιτικούς αλεξιπτωτιστές, τεχνοκράτες, "εκσυγχρονιστές", λαμόγια, "συγγενείς". Κόντρα στην υποτιθέμενη "αξιοκρατία" που θεωρεί τους απατεώνες της δεξιάς χρήσιμους στη δημόσια διοίκηση, στα βιογραφικά των τύπων και όχι της ουσίας, στην απαξίωση των σοσιαλιστών αγωνιστών.
Εδώ δημοσιεύουμε τα φάουλ της κυβέρνησης, των υπουργών και των παραγόντων... Βαράμε συναγερμό, πράσινο συναγερμό, για να ξέρουν ότι τους παρακολουθούμε.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Στέφανος Τζουμάκας: "Ο Κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνεί με τα μέτρα της κυβέρνησης"


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΖΟΥΜΑΚΑ
Μπορεί να μπερδευτήκαμε, ίσως να και να εκπλαγήκαμε, αλλά φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ είναι καζάνι που βράζει.
Τα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε ο Γ. Παπανδρέου έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στην κυβερνητική παράταξη και στον κόσμο της, που από τα αντιδεξιά προεκλογικά συνθήματα, βλέπει να εφαρμόζεται απο την κυβέρνηση του η δεξιά πολιτική.
Η συζήτηση με τον Στέφανο Τζουμάκα, μέλος του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό, απο αυτήν την άποψη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Δηλώνει χωρίς περιστροφές ότι τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός είναι μέτρα λιτότητας , νεοφιλελέυθερης όψης, ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ θα αντιδράσει άμεσα και ότι τα... μικρόφωνα είναι στα χέρια άλλων.
Ο Κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνεί με τα μέτρα της κυβέρνησης
Τη συνέντευξη πήρε ο Πάνος Λάμπρου
Εξαγγέλθηκαν τα οικονομικά μέτρα από τον πρωθυπουργό . Όλοι μιλούν για σκληρά μέτρα ανεξάρτητα αν κάποιοι τα θεωρούν... αναγκαία. Ποιά είναι η άποψη σας;
Είναι μέτρα λιτότητας και έχουν νεοφιλελεύθερη όψη . Αλλά δεν μπορεί να είναι η στρατηγική της χώρας . Όλοι οι μονεταριστές , όλοι οι νεοφιλελεύθεροι επιχειρούν να πείσουν ότι αυτή είναι η στρατηγική της χώρας. Όχι , είναι πλευρά του οικονομικού προβλήματος που έχει αυτήν τη στιγμή η χώρα . Πρέπει να μιλάμε για ζήτημα αιχμής , για τη διαχείριση της κρίσης και όχι για στρατηγική επιλογή ...
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.