Καλή η Πράσινη Ανάπτυξη, καλύτερη η Πράσινη Αντίσταση. Ελέγχουμε τη διάθεση κάθε Εξουσίας να καταλήγει στην αλαζονεία! Είμαστε απέναντι στους γιάπηδες, "νεοπασόκους", χλιδάτους πολιτικούς αλεξιπτωτιστές, τεχνοκράτες, "εκσυγχρονιστές", λαμόγια, "συγγενείς". Κόντρα στην υποτιθέμενη "αξιοκρατία" που θεωρεί τους απατεώνες της δεξιάς χρήσιμους στη δημόσια διοίκηση, στα βιογραφικά των τύπων και όχι της ουσίας, στην απαξίωση των σοσιαλιστών αγωνιστών.
Εδώ δημοσιεύουμε τα φάουλ της κυβέρνησης, των υπουργών και των παραγόντων... Βαράμε συναγερμό, πράσινο συναγερμό, για να ξέρουν ότι τους παρακολουθούμε.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Μη δίνετε σημασία στον Ξυνίδη... θα μάθει!!! (και μέχρι να μάθει, θα έχει διαλύσει το ΠΑΣΟΚ)

Tα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο ΠΑΣΟΚ ο Σωκράτης Ξυνίδης καθημερινά μεγαλώνουν. Ακόμη και γραμματείς νομαρχιακών επιτροπών δεν του σηκώνουν το τηλέφωνο! Πάντως, κι ο ίδιος, κάνει ό,τι μπορεί για να επιδεινώσει τη θέση του. Προχθές, σε συνέντευξή του, κάλεσε τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο να φύγει από το ΠΑΣΟΚ, αν διαφωνεί με τη γραμμή. Δεν είναι δυνατόν ο Ξυνίδης να “υποδεικνύει” στον “συγκεντρωσιάρχη” του Αντρέα την έξοδο. Όχι μόνο τίποτα άλλο, αλλά όταν ο Παναγιωτακόπουλος ήταν οργανωτικό στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ, ο Ξυνίδης περπατούσε με κοντά παντελονάκια και με γλειφιτζούρι στο χέρι στα στενά της παλιάς πόλης της Ξάνθης.
Άσε που ειδικά ο Ξυνίδης χρωστάει στον Παναγιωτακόπουλο, ποιος άλλος στη θέση του θα αποδεχόταν το αποτέλεσμα και δεν θα ζητούσε έναν ακόμα γύρο για την εκλογή του γραμματέα;
Επιχείρηση κατευνασμού Οι παραπάνω πληροφορίες, πάντως, φαίνεται ότι έχουν φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου. Κάπως έτσι εξηγώ ότι το πρωί της Τρίτης, ο “αστός” Παύλος Γερουλάνος ζήτησε να δεί με τον Παναγιωτακόπουλο και ήπιαν μαζί ένα καφέ στο Κολωνάκι. Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο υπουργός Πολιτισμού παρακαλούσε (!) τον Παναγιωτακόπουλο “να μη δίνει σημασία” στον Ξυνίδη, επειδή “είναι άπειρος και κάνη λάθη”, ελέγχονται ως ανακριβείς...
newstime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.