Καλή η Πράσινη Ανάπτυξη, καλύτερη η Πράσινη Αντίσταση. Ελέγχουμε τη διάθεση κάθε Εξουσίας να καταλήγει στην αλαζονεία! Είμαστε απέναντι στους γιάπηδες, "νεοπασόκους", χλιδάτους πολιτικούς αλεξιπτωτιστές, τεχνοκράτες, "εκσυγχρονιστές", λαμόγια, "συγγενείς". Κόντρα στην υποτιθέμενη "αξιοκρατία" που θεωρεί τους απατεώνες της δεξιάς χρήσιμους στη δημόσια διοίκηση, στα βιογραφικά των τύπων και όχι της ουσίας, στην απαξίωση των σοσιαλιστών αγωνιστών.
Εδώ δημοσιεύουμε τα φάουλ της κυβέρνησης, των υπουργών και των παραγόντων... Βαράμε συναγερμό, πράσινο συναγερμό, για να ξέρουν ότι τους παρακολουθούμε.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ο Γερουλάνος έχει βαλθεί να μας τρελάνει!


MEΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ
"Να τον χαίρεστε, τον προσωρινό τον πρόεδρο, κύριε Γερουλάνο... Ο κύριος Γαμπρίτσος, ο εκλεκτός της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, εκτός από φίλος του Μιχάλη Λιάπη και μέλος στο Δ.Σ. της Ολυμπιακής επί Ν.Δ., ήταν και μέλος της εταιρίας TELEPASSPORT. Ποια είναι η εταιρία αυτή; Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε η Αριστέα Μπουγάτσου σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ξέπλενε το μαύρο χρήμα της Siemens! Κύριε Γερουλάνο, η τοποθέτηση του στην ΕΡΤ επιβραβεύει την ιστορία του; Να τον χαίρεστε!..."

Ο Γερουλάνος μπορεί να άργησε άλλα τελικά έκανε την "κατάλληλη" επιλογή για το προσωπικό έστω προεδρείο της EΡΤ. Μάλιστα προβλήθηκε και το βιογραφικό του κ. Γαμπρίτσου ώστε και ο τελευταίος άπιστος Θωμάς να πειστεί για την ορθότητα της απόφασης. Ας δούμε το CV του κ. Γαμπρίστου. Στο παρελθόν ο κ. Γαμπρίτσος διετέλεσε ιδρυτικό στέλεχος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας SYNED – θυγατρικής του ομίλου NetMed. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και Γενικός Τεχνικός Διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Channel. Στη δεκαετία του ’80 εργάσθηκε ως μηχανικός ανάπτυξης και διευθυντικό στέλεχος στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS στη Νέα Υόρκη. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός απόφοιτος του Polytechnic University of New York, με πτυχίο Master of Science in Electric Engineering.Τι δε βλέπετε; Είναι οφθαλμοφανές ότι λείπει η TELEPASSPORT από το CV του Γαμπρίτσου. Οπότε ή είναι τόσο μικρή εταιρία η TELEPASSPORT που δεν τι βάζει στο βιογραφικό του ή κάποιοι του είπαν να τη θάψει. Και τελικά έγινε αβαβα η TELEPASSPORT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.