Καλή η Πράσινη Ανάπτυξη, καλύτερη η Πράσινη Αντίσταση. Ελέγχουμε τη διάθεση κάθε Εξουσίας να καταλήγει στην αλαζονεία! Είμαστε απέναντι στους γιάπηδες, "νεοπασόκους", χλιδάτους πολιτικούς αλεξιπτωτιστές, τεχνοκράτες, "εκσυγχρονιστές", λαμόγια, "συγγενείς". Κόντρα στην υποτιθέμενη "αξιοκρατία" που θεωρεί τους απατεώνες της δεξιάς χρήσιμους στη δημόσια διοίκηση, στα βιογραφικά των τύπων και όχι της ουσίας, στην απαξίωση των σοσιαλιστών αγωνιστών.
Εδώ δημοσιεύουμε τα φάουλ της κυβέρνησης, των υπουργών και των παραγόντων... Βαράμε συναγερμό, πράσινο συναγερμό, για να ξέρουν ότι τους παρακολουθούμε.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Εκτακτη Εκδοση: Πιάστηκε η Κωνσταντίνα Λαϊνά ο πρώτος μεγαλοοφειλέτης

Γράφει ο ΤΑΚΗΣ ΛΑΪΝΑΣ

Αυτή η Κυριακή είναι από τις ωραιότερες της ζωής μου. Γιατί μου έτυχε λαχείο. Μόλις πήρα στα χέρια μου εξώδικό από τον δικαστικό επιμελητή κύριο Σπύρο Αποστόλου, Σοφοκλέους 16 Αθήνα, με αριθμό 5000 για υπόθεση της μητέρας μου, Κωνσταντίνας Λαϊνά ΑΦΜ 054664910 με την ΔOY ΓΛΥΦΑΔΑΣ, η οποία της κοινοποιεί πως της επεβλήθη αναγκαστική κατάσχεση στο Διαμέρισμά της για χρέη προς το δημόσιο του εκτυφλωτικού ποσού των 417,80 ευρώ το οποίο προσαυξάνεται κατά 248,65 ευρώ, σύνολο 666,55 ( Πίσω μου σ έχω σατανά).
Η απόφαση ελήφθη από έγγραφη παραγγελία της Προϊσταμένης της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας, ΔΟΥ Γλυφάδας, κυρίας Αφροδίτης Μασίκα.
Η κυρία αυτή για 666 ευρώ θέλει να πετάξει έξω από το σπίτι της μία συνταξιούχο του ΙΚΑ με 350 ευρώ σύνταξη.
Εχουν τα εισοδήματα της στην ΔΟΥ. !!!!!! Είναι δε η εν λόγω συνταξιούχος, γεννηθείσα το 1927 δηλαδή 82 ετών. Είναι γραμμένο στην απόφαση. Δεν το πρόσεξε κανείς αυτό ? Να σκεφτεί τι πάμε να κάνουμε βρε παιδιά ? 23957/13/2009 « και σύμφωνα με το άρθρο 36 του ΚΕΔΕ, επέβαλα αναγκαστική κατάσχεση για χρέος αυτής προς το δημόσιο για 666,55 ευρώ επί της πιο κάτω περιγραφόμενης ακίνητης περιουσίας».
Υποθέτω πως το ελληνικό κράτος είναι πολύ περήφανο που έχει μία υπάλληλο Κέρβερο για να εισπράξει τα έσοδα του, με αυτόν το άκρως ανθρωπιστικό και κοινωνικά αλληλέγγυο τρόπο. Δύο πράγματα λοιπόν μπορεί να υποθέσει κανείς.
Α) Ότι πρόκειται περί ανοήτου υψηλόβαθμου υπαλλήλου ο οποίος κακώς βρίσκεται στην θέση αυτή.
Β) Ότι πρόκειται περί επίσης ανοήτου σχεδίου να εκτεθεί η Κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί με νύχια και με δόντια τον τελευταίο καιρό να πείσει για το κοινωνικό Profile της καθώς δέχεται επιθέσεις πως τα βάρη για μία ακόμη θα τα πληρώσουν οι μη έχοντες κλπ κλπ. Και στην περίπτωση αυτή η εν λόγω ανώτερη υπάλληλος πάλι δεν έχει θέση στο σώμα των κρατικών λειτουργών.
Προσωπικά πιστεύω την πρώτη υπόθεση, καθώς μου είναι αδιανόητο το μέγεθος της αναλγησίας του δεύτερου σεναρίου.
Παρακαλώ λοιπόν κάθε σώφρωνα δημόσιο λειτουργό που τον αφορά αυτή η υπόθεση να κάνει τα δέοντα ώστε να ανακληθεί αυτό το αίσχος το συντομότερο δυνατόν. Το αστείο είναι πως υπαλληλος της ΔΟΥ, πριν τέσσερις μέρες, είχε επισκεφθεί την ασπρομαλούσα γραία και πιστοποίησε πως δεν έχει πεθάνει, της είπε πόσα χρωστάει και τον διαβεβαίωσε πως θα το τακτοποιήσει. Και αντ αυτού μετά δυό μέρες λαμβάνει την απόφαση.. και όταν του λέει Γιόκα μου σού πά πως θα το τακτοποιήσουμε, βλέπει πως εγώ δεν μπορώ και θάρθει ο γιός μου, έλαβε το αποστωμοτικό.. Μα δεν ήρθατε...
Εύγε κυρία Μασίκα. Υποθέτω πως το ίδιο αντιμετωπίζεται και τους άλλους μεγαλοοφειλέτες του Δήμου

Y.Γ. Δεν γνωρίζω αν η εν λόγω κυρία είναι από αυτόύς που ανέλαβαν τώρα. Αλλά αν είναι δυστυχώς δεν κάνει γιαυτή τη δουλειά. Ο Δήμος μας έχει τόσες μα τόσες ανοιχτές υποθέσεις.. Καλά θα έκανε να ξεκινούσε από εκεί. Δυστυχώς όμως η ανοησία είναι ανίκητη.
Η αναδημοσίευση ελεύθερη και με μετά χαράς

Να πω επίσης πως η γραία μήτηρ μου δεν έχει υποβάλει δήλωση τα τελευταία έτη . Τι να υποβάλει ? Τα 6.048 ευρώ ετήσια εισοδήματα της ή το 2732 ευρώ ΕΚΑΣ που της κόπηκε από τον Ιανουαριο του 2009 ακριβώς γιατί δεν είχε υποβάλει δήλωση, τις οποίες θα πήγαινα να κάνω την άλλη βδομαδα μετά την όχληση που δέχτηκε για τα 666 ευρώ.
Το θέμα λοιπόν δεν είναι η δική μας οικογενειακή αμέλεια. είναι η λογική του " Βρίσκουμε την ογδονταδιάχρονη μεγαλοοφειλέτρια" και διάγουμε περίτρανη νίκη κατά των φοροφυγάδων. Εδώ φθάσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.