Καλή η Πράσινη Ανάπτυξη, καλύτερη η Πράσινη Αντίσταση. Ελέγχουμε τη διάθεση κάθε Εξουσίας να καταλήγει στην αλαζονεία! Είμαστε απέναντι στους γιάπηδες, "νεοπασόκους", χλιδάτους πολιτικούς αλεξιπτωτιστές, τεχνοκράτες, "εκσυγχρονιστές", λαμόγια, "συγγενείς". Κόντρα στην υποτιθέμενη "αξιοκρατία" που θεωρεί τους απατεώνες της δεξιάς χρήσιμους στη δημόσια διοίκηση, στα βιογραφικά των τύπων και όχι της ουσίας, στην απαξίωση των σοσιαλιστών αγωνιστών.
Εδώ δημοσιεύουμε τα φάουλ της κυβέρνησης, των υπουργών και των παραγόντων... Βαράμε συναγερμό, πράσινο συναγερμό, για να ξέρουν ότι τους παρακολουθούμε.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Που πήγαν τα λεφτά; Οέο! Που πήγαν τα λεφτά;

"Ραντεβού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τόσο μέσω των τηλεοπτικών συχνοτήτων της ΕΡΤ αλλά και "ζωντανά", στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας, δίνουν για τις 18 και 20 Οκτωβρίου οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, ΕΡΤ και ΔΕΘ.
Οι εκπρόσωποι της ΕΡΤ (Χρήστος Παναγόπουλος, Τζώνυ Καλημέρης, Αντώνης Ανδρικάκης, Μαργαρίτα Μυτιληναίου και Δημήτρης Τσάμης της ΕΤ3) και της ΔΕΘ (Δημήτρης Μπακατσέλος, Νίκος Κασσιμάτης) δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τη διοργάνωση και μετά τη φετινή και τελευταία χρονιά, σύμφωνα με την αρχικά τριετή συνεργασία που είχαν υπογράψει. Ο προϋπολογισμός της φετινής διοργάνωσης κινείται στα ίδια επίπεδα με την περσινή (1.700.000 ευρώ, εκ των οποίων το ένα εκατομμύριο είναι της ΕΡΤ και οι 700.000 της ΔΕΘ) χωρίς να προσδοκούνται -σύμφωνα με τους διοργανωτές- κέρδη παρά μόνο μια μικρή -ίσως- αύξηση των εσόδων (πέρσι ήταν 560.000 ευρώ από εισιτήρια και διαφημίσεις)"
Απο την εφημερίδα "Μακεδονία" 4-6-2007.

Δυστυχώς αξιότιμε κύριε Υπουργέ είναι ο ίδιος κύριος Καλημέρης που τοποθετήσατε προ ημερών στο Δ.Σ. της ΕΡΤ...
Θα μας πει όμως κανείς που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά; Ποιοί ήταν μήπως στις επιτροπές και πόσα πήραν; Ποιοί διαχειρίστηκαν τα "πενιχρά" αυτά κονδύλια και με τι εσωτερικά ανταλλάγματα; Η μήπως θέλετε να μας πείτε άραγε αν δικαίως και πάλι πανηγυρίζουν μερικοί στο ραδιομέγαρο γιατί ένας "κολλητός" τους μπήκε σε θέση - κλειδί; Η υπόθεση αρχίζει να μυρίζει μία απο τα ίδια. Εσείς τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.