Καλή η Πράσινη Ανάπτυξη, καλύτερη η Πράσινη Αντίσταση. Ελέγχουμε τη διάθεση κάθε Εξουσίας να καταλήγει στην αλαζονεία! Είμαστε απέναντι στους γιάπηδες, "νεοπασόκους", χλιδάτους πολιτικούς αλεξιπτωτιστές, τεχνοκράτες, "εκσυγχρονιστές", λαμόγια, "συγγενείς". Κόντρα στην υποτιθέμενη "αξιοκρατία" που θεωρεί τους απατεώνες της δεξιάς χρήσιμους στη δημόσια διοίκηση, στα βιογραφικά των τύπων και όχι της ουσίας, στην απαξίωση των σοσιαλιστών αγωνιστών.
Εδώ δημοσιεύουμε τα φάουλ της κυβέρνησης, των υπουργών και των παραγόντων... Βαράμε συναγερμό, πράσινο συναγερμό, για να ξέρουν ότι τους παρακολουθούμε.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Χωρίς πτυχίο ορίσθηκε Γενικός Γραμματέας...

Μετά τα κομματικά στελέχη με πτυχίο που ανέλαβαν θέση γενικού ή ειδικού γραμματέα σε κάποιο υπουργείο, προέκυψε και γενικός γραμματέας χωρίς πτυχίο.
Ο λόγος για τον Γιώργο Πουσσαίο, που ανέλαβε στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης μετά από απόφαση του πρωθυπουργού στις 24 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο κ. Πουσαίος είναι επί σειρά ετών δήμαρχος Ίου, όπου περνά τις διακοπές του ο Νίκος Παπανδρέου, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για στενή φιλία με τον Γιάννη Ραγκούση, καθότι ο τελευταίος ήταν δήμαρχος Πάρου.
«Πτυχίο με την στενή έννοια του όρου, έτσι όπως το εννοείτε, δεν έχω», δήλωσε στην εφημερίδα ο ίδιος ο κ. Πουσαίος. Στο βιογραφικό του εξάλλου αναφέρεται πως, «έχει παρακολουθήσει σπουδές στην Lille της Γαλλίας».
Φυσικά, αναμένεται η αντίδραση του υπουργού Π. Γερουλάνου. Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί άνεργοι με πτυχίο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε για σύνθημα το «οι άριστοι και όχι οι αρεστοί»…
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/12/blog-post_7576.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.