Καλή η Πράσινη Ανάπτυξη, καλύτερη η Πράσινη Αντίσταση. Ελέγχουμε τη διάθεση κάθε Εξουσίας να καταλήγει στην αλαζονεία! Είμαστε απέναντι στους γιάπηδες, "νεοπασόκους", χλιδάτους πολιτικούς αλεξιπτωτιστές, τεχνοκράτες, "εκσυγχρονιστές", λαμόγια, "συγγενείς". Κόντρα στην υποτιθέμενη "αξιοκρατία" που θεωρεί τους απατεώνες της δεξιάς χρήσιμους στη δημόσια διοίκηση, στα βιογραφικά των τύπων και όχι της ουσίας, στην απαξίωση των σοσιαλιστών αγωνιστών.
Εδώ δημοσιεύουμε τα φάουλ της κυβέρνησης, των υπουργών και των παραγόντων... Βαράμε συναγερμό, πράσινο συναγερμό, για να ξέρουν ότι τους παρακολουθούμε.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Διόρισαν δεξιό Πρόεδρο στον Φορέα Διαχείρησης της Λίμνης Παμβώτιδας!


Όταν ο τότε “σκιώδης πρωθυπουργός” της δεξιάς κ. Γιώργος Σουφλιάς, εδέησε μετά από έξι ολόκληρους μήνες από την λήξη της θητείας του προηγούμενου, να ορίσει στις αρχές του Ιουλίου, νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον φορέα διαχείρησης του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου, αποκαλύφθηκε πως σε αυτό είχε τοποθετήσει το...βαφτιστήρι του!

Ο ίδιος βέβαια ο κ. Τσουμάνης, έλεγε σε κατ' ιδίαν συζητήσεις πως είναι μεν Νεοδημοκρατής, έχει καλές σχέσεις με τον "Σαρακατσάνο", αλλά δεν ήταν βαφτιστήρι του.
Λίγους όμως μήνες μετά, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ "επιβράβευσε" τον κ. Πέτρο Τσουμάνη για τους... "αγώνες" του και τον διόρισε ως Πρόεδρο στον φορέα Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Παμβώτιδας!
Μπράβο σύντροφοι! Και εις ανώτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.